keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kiertelyä ympäri Bilbaota



Me saavuttiin Bilbaoon perjantai illalla ja tutustuttiin vähän paikkoihin. Löysimme metron ja lähikaupan. Lauantaina ja sunnuntaina meillä oli vapaata koska työt alkaisi vasta maanantaina. (Tai niin me luultiin.) 

Lauantaina päätettiin mennä keskustaan seikkailemaan ja etsimään meidän yhteyshenkilön mainitsemaa ostoskeskusta. Päädyimme metrolla noin suurinpiirtein keskelle Bilbaon keskustaa, ja päätettiin katsoa google mapsista missä sijaitsee lähimmät kaupat. Päädyttiin keskustan vastakkaiselle reunalle katsoen siitä missä asutaan. Eihän siellä mitään ostoskeskusta ollut.. :D Kokeiltiin katsoa sitten että missä olisi Mäkkäri, ja tärppäsi. Se oli toisella puolella keskustaa, ihan Guggenheimin vieressä. Käytiin samalla vilkaisemassa Guggenheim. Wifi-tauon jälkeen menimme kaupan kautta kotiin.


Kuvassa näkyvässä kerrostalossa on meidän asunto.

Kuvassa on joitakin ihmisiä jotka piti kulkuetta, eikä tiedetä miksi.


Guggenheimin pihassa oleva kukka-koira.


Guggenheim.

"Pakollinen" Guggenheim-selfie.


Meidän läheisin ostoskeskus.


Sunnuntaina ei oikeastaan mikään ollut auki, joten päätettiin lähteä mäkkärin kautta (wifi) kiertelemään ja kaartelemaan niitä paikkoja, joita ei oltu nähty. Päädyttiin Athletic Bilbaon futisstadionin edustalle. Sitä siinä ihmeteltiin ja ihailtiin. Kun meille riitti, mentiin kämpille katsomaan tv:stä hääpuku-ohjelmia pizzan kera.


Taas tämä "pakollinen" selfie.

Stadiumun edustalta otettu kuva sinne päin missä asutaan.

Kuva on otettu asunntomme parvekkeelta.


Maanantaina me luultiin että käytäisiin tutustumassa molempian työssäoppimis paikkoihin ja  sitten jäisimme töihin, mutta kun tutustumunen oli ohi meille sanottiin, että teillä on loppupäivä vapaata. Päätettiin lähteä piipahtamaan vähän isommassa ostoskeskuksessa,jonne piti mennä metrolla n. 20 minuuttia.



-J&K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti