lauantai 26. marraskuuta 2016

Synttärit

25.marraskuuta oli mun 18-synttärit. Työpaikalla työkaverit kyselivät paljon mitä aijon tehdä ja mihin mennä. Minulla ei ollut oikeastaan mitään hajua missä ihmiset viettää täällä aikaansa ja missä paikoissa kannattaa käydä. 

Aloitimme synttäreiden juhlimisen jo torstaina, kun virolainen kämppäkaverimme pyysi meitä katsomaan tanssiesitystä ja tulemaan sen jälkeen "opiskelija bileisiin". Meillä ei ollut muutakaan tekemistä, joten lähdimme viettämään iltaan. Tanssiesitykseen menimme vähän epämääräisen alueen poikki, mutta tanssiesitys sijaitsi ihan kivoissa ja siisteissä tiloissa. Kyseessä oli siis ilmainen näytös joka oli jonkinlainen nykytaide performanssi. 

Esityksen jälkeen lähdimme baariin, johon oli kokoontunut paikallisia opiskelijoita. Baarissa oli luultavimmin jonkinlainen juomatarjous torstaisin alkuillasta. Pakalliset ihmettelivät, kun kerroimme ettemme tykkää viinistä emmekä oluesta. Joimme siis paikallista juomaa nimeltä kalimoza, joka sisälsi punaviinia ja kolaa. 

Ilta sujui kivasti ja saimme uusia tuttavuuksia. Juttelimme paljon Suomesta ja Espanjasta. Kun kello oli puolen yön ja päivä oli vaihtunut ihmiset toivottivat hyvää syntymäpäivää :). Lähdimme kuitenkin aikaisin kotiin, koska seuraavana päivänä oli työpäivä.

Töissä työkaverini olivat järjestäneet minulle piknikin kauniilla vuoren huipulla. Söimme voileipiä ja tacoja. Kun olimme syöneet työkaverini pyysivät minua poistumaan hetkeksi ja kun minut kutsuttiin takaisin he olivat sytytäneet "raketin", joka oli kiinnitetty kakkuun. Sitten sain puhaltaa kynttilät ja he lauloivat Paljon onnea vaan-laulun englanniksi ja espanjaksi.




Kun töiden jälkeen tulin kotiin Jenna oli koristellut kämpän serpentiinillä ja minulle oli ostettu Oreo-kakku. Sain taas kerran puhaltaa kynttilät ja söimme kakkua yhdessä kämppisten kanssa. Illalla vielä lähdimme juomaan yhdet coctailit, joita on todella vaikea löytää täältä Espanjassa. Tänään olisi vielä tarkoitus lähteä yökerhoon, jota kämppä- ja työkaverit suosittelivat meille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti