maanantai 5. joulukuuta 2016

Työssäoppimispaikkana Ifeelnut (Jenna)


Työssäoppimispaikkani on siis Ifeelnut, liike joka myy vaatteita naisille. Vaatteet joita teen ovat pääosin takkeja ja trikoo paitoja ja mekkoja. Olen myös jatkanut ja auttanut joissakin keskeneräisissä tuotteissa. Olen päässyt myös vähän kaavoittamaan, leikkaamaan kangasta myös suunnittelemaan ja päättämään seuraavan malliston sisältöä.

Olen pääosin ommellut teollisuusompelukoneella ja - saumurilla, mutta myös kotiopmelukoneella.

Paikassa työskentelee itse omistajan lisäksi ainakin kolme muuta työntekijää. (En ole varma yhdestä onko hän vielä harjoittelijana.) Minun lisäksi paikassa on tällähetkellä toinenkin tyttö suomesta.

Paikka on tosi mukava ja porukka on rentoa, saa olla oma itsensä. Paikalla englannin kielen taito vaihtelee, mutta hyvin ollaan tähänmennessä ymmärtäneet toisiamme. Paikalla kuunnellaan musiikkia mikä auttaa keskittymään, vaikka suurimmaksi osaksi onkin espanjan kielellä, ei haittaa. :D (On sitä suomalaistakin musiikkia laitettu soimaan :D)

Työaikani on kahdeksasta kahteen, työssäoppimispaikan ruokatauko alkaa kahdelta joten menen kotiin syömään. Taukoja saa pitää jos haluaa.



Kuva otettu ifeelnutin instagramista.


Tähän loppuun ajattelin jättää paikan linkkejä;

Instagram:

Facebook:

Nettisivut:
http://www.ifeelnut.com/



-Jenna-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti