keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Viimeisiä hetkiä Bilbaossa ja takaisin Suomeen.

Moi!

Tässä postauksessa ajattelin kirjoitella vähän mitä tehtiin kahdella viimeisellä viikolla kun Bilbaossa oltiin.

Käytiin Bilbaon ympärillä olevilla vuorilla. Vuorille mentiin vuoristojunalla. Lähdettiin juuri sopivaan aikaan, koska aurinko alkoi laskea siellä ollessamme. Saatiin hienoja kuvia ja nähtiin paikka valoisaan aikaan, mutta myös pimeällä, oli tosi hienon näköistä.






Takaisin kotiin mennessä mentiin Guggenheimin ohi ja yllätyttiin että sitä ei oltu oikein mitenkään valaistu verrattuna siihen kuinka moni muu kaupungin nähtävyys oli valaistu todella kauniisti.


Kaupungin keskustan läpi menevä pääkatu oli koristeltu sinisin jouluvaloin, mikä oli todella näyttävää.


Yksi paikallisista opiskelijoista kehen oltiin tutustuttu kutsui meidät viettämään iltaa hänen ja hänen kavereittensa kanssa, ja päätettiin kysäistä yhtä suomalaista tyttöä mukaan, oltiin tutustuttu työpaikkojemme kautta.

Viimeisenä perjantaina päätettiin hieman juhlistaa onnistunutta reissua uuden suomalaisen tuttavuutemme kanssa.

Päivä ennen lähtöä päätettiin vielä viimeistä kertaa mennä vain kiertelemään ja katselemaan keskustaan mitä siellä tapahtuu, kun kuulemma oli jokin juhlapäivä. Mutta päädyttiinkin tähän noin seitsemän kerroksiseen tavarataloon. :D

Viimeinen kerta meidän lähi metro-pysäkiltä.
Matka kohti Suomea ja Seinäjokea. Herättiin neljän aikaan sillä lentokentälle lähtisimme 5:15. Lentomme Bilbaosta Frankfurttiin lähti kello 7:00. Frankfurtissa meillä oli noin nelisen tuntia aikaa ennen kuin lentomme Helsinkiin lähtisi. Aikaa me kulutettiin puhelimella koska se oli päivän ensimmäinen kerta kun saimme kunnollisen netti yhteyden. :D

Lento Helsinkiin ei ollut pitkä, saavuttiin Helsinkiin ja laukkujen saannin jälkeen päätettiin lähteä metsästämään paikaa mistä päästäisiin Tikkurillan juna-asemalle.

Juna-asemalle kun päästiin meillä oli taas hieman aikaa ennen kuin juna Seinäjoelle lähtisi. Aika kului katsellessa Tikkurillan aseman menoa.

Junassa matkustaminen tuntui molempien meidän mielestä jotenkin paljon pitemmältä ajalta kuin se mikä kului lentäessä.

Juna pysähtyi Seinäjoelle, vihdoin! Kaisan ystävät oli tullut odottamaan Kaisaa juna asemalle, eikä aikaakaan kun mun äiti tuli asemalle sisälle ja vihdoin pääsi kotiin!

Kuva Helsingistä ennen laskeutumista.

Oli kyllä mahtava reissu! Kiitos kaikille jotka teki siitä mahdollisen ja oli meidän tukena!

Thanks to everyone for all your support! ❤




-J-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti