perjantai 9. joulukuuta 2016

San Sebastian


Moi!

Melkein heti kun saavuttiin Bilbaoon päätettiin joku viikonloppu lähteä käymään San Sebastianissa. Viime launataina me sitten päätettiin lähteä sinne.

Kaisa oli vähän kysellyt työpaikallaan mitä meidän kannattaisi tehdä, ja sieltä meitä neuvottiin menemään ostamaan bussiliput jo perjantaina. Kannatti, koska lauantaina kun tultiin kahdeksan jälkeen linja-autoasemalle ja päästiin bussiin, bussi oli ihan täynnä.

Matka meni yllättävän nopeasti maisemia katsellessa. Matka kesti n. 1,5 tuntia.


Perille päästyä metsästettiin kartta ja etsittiiin kaikki paikat mitkä ehdottomasti haluttaisiin nähdä. Yksi ihan must kohde oli akvaario. Sinne ensimmäisenä, vähän kiertoreittiä kylläkin koska ilma oli niin hieno.




Päästiin akvaariolle, kierros voi alkaa! Aluksi oli museotilat, jossa kerrottiin San Sebastianin historiasta. Sen jälkeen alkoi tulla kaikenlaisia hienoja mereneläimiä, ensin vain luurankoja ja fossiileja, mutta sitten alkoi tulla myös niitä ihan elävieäkin olioita. :D


Kuva on 360 putkesta.







Akvaarion jälkeen päätettiin lähteä käymään viereisellä rannalla, mikä oli todella pitkä ja hieno. Sää oli niin lämmin että Jenna päätti mennä kokeilemaan veden kylmyyttä, ei se niin kylmää ollut.

Rannalla kuvattiin jotain Star Wars aiheista filmiä.




Rannan jälkeen lähdettiin vain kävelemään ympäri kaupunkia ja tutustuttiin kaupunkiin.

Kävellessä alkoi vähitellen pimentyä, ja koska ollaan jo joulukuun puolella kaupunki oli koristeltu kauniisti kaikilla jouluvaloilla ja rakennuksia, kuten kirkkoja oli valaistu. Kaupunki oli todella kaunis.




Kun kaupunki oli nähty päätettiin lähteä takaisin rannalle, katsomaan miltä ranta näyttäisi pimeällä. Huomattiin että vesi oli noussut todella paljon siitä, missä se oli viimeksi kun siellä käytiin.


Kello alkaa olla kahdeksan, joten päätettiin lähteä hipsimään pikkuhiljaa takaisin linja-autoasemaa, jotta ei myöhästyttäisi bussista.

Matka ei kestänyt kauaa koska oltiin niin väsyneitä, päästiin turvallisesti Bilbaoon ja kotiin, suoraan nukkumaan.










-J&K-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti